MEET THE BAND

Wij zijn Judith, Ber en Jeroen en we kennen elkaar door onze gedeelde passie: muziek maken. Ruim 10 jaar geleden hebben we menig kermistenten, bruiloften en cafézalen op zijn kop gezet met cover rockband No Xcuze. Met Plain Flavours gaan we weer back to basic en coveren we zowel oude als nieuwe nummers met een akoestische en eigen twist.

JUDITH

Zangeres

BER

GITARIST

JEROEN

BASSIST

Waarom Plain Flavours?

Vier redenen om ons te boeken voor jouw speciale moment.

Sfeer

Onze akoestische covers zorgen voor een krachtig geluid zonder onnodig veel aandacht te trekken. Een subtiele toevoeging aan bijvoorbeeld een ceremonie of tuinfeest.

Eenvoud

Met slechts een microfoon, gitaar, bas en versterker zetten we precies het goede geluid neer, zonder al te veel plaats in te nemen. Zeg maar waar je ons wilt hebben en we zijn binnen no-time up and running!

Persoonlijk

Voor elk evenement of feest stellen we een gepaste setlist samen. Heb je een speciaal nummer in gedachte dat veel voor je betekent? We spelen het graag voor je!

Flexibel

Met onze muziek en opstelling kun je alle kanten op. We denken graag mee over de muzikale invulling en staan open voor jouw ideeën. 

Informatie & boekingen